Τρόποι Πληρωμής

Χρήσιμες πληροφορίες

Η εταιρεία παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες για την εξόφληση των παραγγελιών:

A. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα / Paypal

Για την εξόφληση παραγγελίας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ζητείται ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης, το ονοματεπώνυμο κατόχου και ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας (CVV/CVC/CVV2)  ή αν διαθέτετε λογαριασμό Paypal γίνετε άμεσα μεταφορά με τα ήδη υπάρχων στοιχεία σας.

Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν διατηρεί στοιχεία τραπεζικών καρτών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την εξόφληση παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τότε αυτόματα γίνετε έλεγχος των στοιχείων του μέσω διατραπεζικών μηχανισμών της Stripe και επιβεβαιώνεται ή απορρίπτεται η πληρωμή.  Καμία αποθήκευση κάρτας και αριθμός κάρτας και στοιχείων του πελάτη σχετικά με τη κάρτα αποθηκεύονται στο σύστημα μας. Αν επιλέξει μέσω paypal μεταφέρεται σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον υπό την ευθύνη της Paypal όπου και καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του ή κάνει τη μεταφορά μέσω του λογαριασμού paypal που διαθέτει.

Β. Τραπεζική κατάθεση

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με απ’ ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρεία:

1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR68 0172 7570 0057 5700 1469 152

SWIFT CODE: PIRBGRAA

 

2. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ

IBAN: GR92 0110 2580 0000 2580 0481 191

SWIFT CODE: ETHGRAA

 

Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία θα εκτελεστεί αφού η εταιρεία λάβει γνώση για την κατάθεση των χρημάτων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, ο πελάτης με την πραγματοποίηση της κατάθεσης, θα πρέπει να αποστείλει στην εταιρεία μέσω e-mail στην διεύθυνση : info@zerberaflowers.gr, το αποδεικτικό κατάθεσης με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας του.

Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.